Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2012
Zprávičky
Velehrad 2012

   V středečním podvečeru proběhl již tradiční Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2012. Koncert se konal v rámci třináctého ročníku Dnů lidí dobré vůle, který se uskutečnil 4-5. července 2012.

 

 

 Benefiční koncert Večer lidí dobré vůle

  Záštitu nad letošním benefičním koncertem převzali: Mons. Jan Graubner, arcibiskup olomoucký,
metropolita moravský, Ing. Livia Klausová, CSc., manželka prezidenta České republiky a MVDr. Stanislav Mišák, hejtman Zlínského kraje.
  Charitativní koncert se konal od 19.30. hodin na nádvoří před Velehradskou bazilikou a vystoupila na něm známá česká skupina Chinaski, Alfréd Strejček, ale i začínající interpreti z různých hudebních žánrů. Účinkující doprovázel celý večer Hradišťan s Jiřím Pavlicou, sbor Stojanova gymnázia Velehrad a Filharmonie Bohuslava Martinů ze Zlína
 

 Benefiční koncert Večer lidí dobré vůle - skupina Chinaski

  Večerem který přenášela přímým přenosem Česká televize a Český rozhlas 1 – Radiožurnál doprovázeli moderátoři Pavel Kříž a Barbora Černošková.
  Během večera se divákům a posluchačům představily čtyři vybrané charitativní projekty: Cyrilometodějská církevní škola Brno, Občanské sdružení ONŽ – pomoc a poradenství pro ženy a dívky, Nadační fond ADIUVARE a Centrum pro rodinný život Olomouc, kterým mohli posluchači posílat během koncertu dárcovské SMS.

  Počasí i v letošním roce bylo krásné a tak se mohli návštěvníci koncertu v klidu oddávat poslechu hudby až do večerních hodin.
 

Prohlédněte si fotogalerii -  Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2012 

 

 Benefiční koncert Večer lidí dobré vůle - Mons. Jan Graubner

 

Kaple Radhošť
kaple sv. Cyrila a Metoděje na Radhošti

Kaple sv. Cyrila a Metoděje na Radhošti


 ------------------------------------
Reklama:
Cestovní pojištění
Autobazar